Tancament de gira de Renaldo & Clara

Després d’un any i mig de concerts, Renaldo & Clara tancaran a finals d’any la gira del disc “Fruits del teu bosc”.

Renaldo-Clara_grup
Imatge del grup Renaldo & Clara (Arxiu Bankrobber)

El comiat a Barcelona tindrà lloc el 7 de novembre al foyer del Liceu dins el cicle Músiques Sensibles, compartint cartell amb Namina. I l’últim concert de la gira serà a casa, el 12 de desembre al Cafè del Teatre de Lleida. Les entrades per tots dos concerts ja estan a la venda.

La gira de “Fruits del teu bosc” ha portat el grup lleidatà encapçalat per Clara Viñals a tocar arreu de la geografia catalana (tocant en festivals com Primavera Sound, Vida, Poparb, Sons Solers, Petit Format, Strenes…) i també a Madrid, València, Euskadi, Galícia i Menorca.

Un cop finalitzada la gira, els membres del grup ja es concentraran en la preparació de noves cançons. Molt aviat ens donaran noves notícies.

Renaldo & Clara són:
 Clara Viñals (veu i guitarres)
 Víctor Ayuso (guitarra acústica i elèctrica)
 Hugo Alarcón (teclat, violí, mandolina, cors)
 Jordi Rexach “Mante” (baix i contrabaix)
 Eric Herrera (bateria i trombó)
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.