Quan Somrius – Altres Cançons de Nadal 5

La cançó ¨Quan somrius¨ (música i lletra de Josep Thió) va formar part de la primera edició del disc Altres Cançons de Nadal (Música Global, 2000) i torna aquest Nadal amb “Altres Cançons de Nadal 5 (Música Global, 2013). El disc es posarà a la venda aquest dissabte i diumenge amb El Punt Avui per 9,95 euros, i a partir de dilluns ja estarà a les botigues de discs.

“Quan somrius” en aquest nou disc s’ha reversionat en una versió col·lectiva on hi participen Enric Verdaguer, Els Catarres, Nyandú, Casa Rusa, Blaumut, Elena Gadel, Cesk Freixas, Teràpia de Shock i Obeses.

Els artistes que interpreten temes en aquest disc són Adrià Puntí (No és broma), Blaumut (El noi de la mare), Els Catarres (És Nadal al món), Gossos (Flors de Nadal), Teràpia de Shock (Jingle bells rock), Obeses (Regala petons), Cesk Freixas (No ploris mare), Elena Gadel (Ja és Nadal), Joana Serrat (Camins de ronda), Nyandú (L’altra nit de Nadal), Casa Rusa (Agafa es temps) i Miquel Abras (Brindem pel Nadal). Cançó col·lectiva (Quan somrius) i una peça interpretada per la cobla La Principal de la Bisbal.

Sisco Piñol per auva!cat