Nova gira d’ Els Pets #trespuntzero de cambra

ElsPets_trespuntzero

Els Pets #trespuntzero de cambra, es tracta d’un espectacle on la banda de Constantí es reforça per primer cop i de manera estable per una secció de corda i vent: La Gran Orquestra Petita. Amb aquesta secció reduïda el grup vol defugir molt conscientment de lectures en clau simfònica per anar a buscar subtils nous colors musicals que embolcallin les cançons de sempre i alguna d’oblidada, per a teatres i auditoris. Sembla que fos ahir. Sembla que fa dos dies del primer concert d’Els Pets que vam veure. Dos dies que s’han anat allargant fins avui, deixant que ens facin companyia mentre tastem primers amors i primeres festes, de nits inoblidables. Oblidant maldecaps a base cançons d’aquelles que només saben fer ells, de les que et fan pensar i ballar al mateix temps.

Fitxa Artística:

Els Pets: Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria i veus), Falin Càceres (baix), Joan Pau Chaves (teclats, guitarra i veus), Jordi Bastida (guitarra i veus)

Orquestra: La Petita Gran Orquestra: Ana Fernández (violí), Frederic Descargues (violí), Aroa Garcia (viola), Marçal Arayats (violoncel), Jaume Peña (Trompeta i fiscorn), Oriol Cusó (saxos), Jordi Guasp (trompa).

Direcció musical i arranjaments: Joan Pau Chaves

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.