Santo Machango “Mojo”

Mojo (Kasba Music, 2015), és el segon treball discogràfic de Santo Mahango, un àlbum amb 12 cançons gravades en Aclam Records (Barcelona) a mans de Jose Cattaneo com a tècnic i Tomi Perez (Mala Rodriguez, Marc Parrot, etc.) com a productor. Un disc ple de ritmes que ens fan transporten als anys 90.

Santo Machango és street funk en estat pur. Un projecte musical que abasta estils que giren al voltant de la black music: des del funk fins al hip-hop, passant pel soul o el reggae. Representants del que s’ha anomenat Blackcelona,​​Santo Machango ofereixen un so fresc i urbà en què els seus dos vocalistes s’obren pas a través de rimes que narren històries amb protagonistes tant propers com ficticis, experiències reals o imaginàries creades al voltant de la situació social que els envolta, tot des d’una perspectiva positiva i entusiasta.

Santo_Machango-Mojo

Mojo / Santo Machango
Kasba Music, 2015

 1. Insert coin
 2. Simio
 3. Mojo
 4. Yonkys in da house
 5. Esperando
 6. Cobardes y valientes
 7. Solo con más billetes
 8. All the people
 9. Super hot
 10. Wano weno
 11. Vividor

El videoclip de ‘Simio’, és primer single del disc.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.