7a mostra Blues & Jazz de Cambrils

Cartell 7a mostra Blues & Jazz de Cambrils

Aquest matí l’Ajuntament de Cambrils ha acollit la presentació de la 7a edició de la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils.

La 7a edició de la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils programa onze actuacions entre el 2 i el 30 d’octubre de 2015

En la nova programació hi destaca la celebració el dissabte 17 d’octubre d’una jornada gratuïta al Parc del Pescador, el Jazz al Parc, amb cinc actuacions.

Entre els grups que actuaran al cicle destaca Max Sunyer Trio, Ivan Kovacevic 5 Spots, Namina, Mullibakers, Iñaki Plaza & Band o Ivory.

La representació cambrilenca consistirà en les actuacions de La Blueseria, la Big Band de l’Escola Municipal de Música i el Cor de Gospel Blaus de Mar.

La setena edició de la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils, que organitza Cambrils la Mar de Jazz, se celebrarà enguany entre el 2 i el 30 d’octubre a diferents locals i espais del municipi: Avant Va!, La Boheme, la Cripta de l’Ermita i el nou Maras. En total hi haurà onze actuacions amb la novetat d’una jornada gratuïta i festiva que tindrà lloc al Parc del Pescador el dissabte 17 d’octubre amb cinc grups i amb l’objectiu de difondre la música en directe i acostar-la a tots els públics.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella, i els representants de l’Associació Cambrils La Mar de Jazz, Dani Morell i Isaac Albesa, han presentat el cicle aquest matí en roda de premsa. Mendoza ha assenyalat la importància d’aquesta iniciativa que permet gaudir durant uns dies “d’una programació de qualitat i molt ben pensada pels diferents espais en els que es celebren els concerts”. Per la seva part, el regidor de cultura, Lluís Abella, ha destacat la “sinèrgia entre el món associatiu i empresarial” a l’hora de tirar endavant aquest cicle, ja que “tots els concerts es realitzen dins d’establiments de Cambrils” a banda de la Jornada de portes obertes al Parc del Pescador, una de les novetats d’enguany.

Amplieu aquesta informació AQUÍ

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.