‘Mortevida’ és l’àlbum de debut d’Espacea

El trio Espacea s’estrenen amb ‘MorteVida’, un àlbum amb 10 temes que s’ha editat en format digital per Rebited.

espacea_img
Espacea – Foto: Promocional del grup

Alejandro Rivera i Felipe Dantas es van conèixer a Barcelona després d’haver compartit banda durant un temps i varen decidir treballar en un projecte propi que es va veure aturat quan Felipe va haver de tornar al seu Brasil natal. Va ser llavors quan Alejandro va començar el seu projecte en solitari anomenat Éter, mentre Felipe fa formar Camaleônica junt el seu amic Fernando Reis. D’aquests dos projectes allunyats per milers de quilòmetres va néixer, una vegada instal·lats definitivament a Barcelona, Camaleônica i Éter, C|E, que ara ha passat a dir-se Espacea, nom amb el qual estrenen discografia.

Mortevida (Rebited, 2018) és un disc que amaga les inquietuds d’aquest trio d’artistes totals. Un disc en el qual combinen ritmes caribenys com beats electrònics, moments pop inigualables i altres més ambientals. Dream pop, folk, trip-hop, jazz, psicodèlia i experimentació són alguns dels estils que trobarem a les 10 cançons que formen Mortevida.

Mortevida es va enregistrar a l’estudi de la banda i masteritzat per Adrià Martí. També hi han col·laborat altres artistes com Toni Feliu (violí i veu), Made (veu), Cristina Molina, Vivianne Fàbregas i Victor Otero (veu). La portada del disc i dels dos singles precedents són obra de Victor Otero.

Espacea_Mortevida_Portada

Espacea – Aminal

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.