“L’incendi” nou videoclip de King Kong Boy

El passat 22 de juny King Kong Boy va presentar nou videoclip de la cançó “L’incendi“, inclosa al seu darrer treball KKB (Mésdemil, 2017). En aquest nou disc la banda ha fet un gir cap al rock melòdic de guitarres i sintetitzadors, aquests són molt presents a la cançó escollida com a quart single del disc, que mescla ritmes ballables hereus de la música dels 80.

”L’incendi“, “parla d’allò que desitgem a pesar que ens pot fotre la vida”, assegura el vocalista Eduard Banyuls. “Són persones o hàbits que apareixen sigil·losament en les nostres vides i a poc a poc s’apropien d’elles”.

El vídeo ha estat realitzat per Raúl Pérez (Coffee & Socialism), artista audiovisual conegut per haver dirigit i produït el videoclip de la cançó “Estiu” de ZOO. Es va rodar al Casal Popular El Cabasset de Gandia, amb la intenció de donar visibilitat als espais autogestionats a la Safor.

KKB_PortadaKing Kong Boy – L’incendi

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.