“El ball del Jaguar”, nou videoclip de Lilit i Dionís

La Vall de Laguar és el teló de fons de l’últim videoclip de Lilit i Dionís, que trasllada al terreny audiovisual “El ball del Jaguar”, que va ser el single d’avançament del seu últim disc El temps dels pobles (Mésdemil, 2016).

Segons Lilit i Dionís: “El videoclip en l’àmbit estètic i de contingut fa un paral·lelisme entre Llatinoamèrica, els seus pobles nadius i la nostra Terra, expressant la necessitat de la unió global dels pobles indígenes per prendre consciència del valor del patrimoni natural heretat i lluitar per la recuperació de la Terra, la cultura i la dignitat en una nova línia del front planetari; on els pobles més humils i savis, ens organitzem per fer front a la crisi climàtica i a la devastació que suposa el capitalisme.

“El ball del Jaguar” és un himne d’esperança que Lilit i Dionís entonen sabedors que amb ell sumen el seu gra de sorra cap a un nou paradigma en què la humanitat tornarà a ser Biosfera, i deixarà de ser un problema per a la seva pròpia existència i la dels éssers que comparteixen amb ella el planeta”.

lilit-i-dionis_el-temps-dels-pobles_portada

Lilit i Dionís – El Ball del Jaguar

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.