‘L’Home de la guitarra’ disc tribut a Josep Bastons

En motiu els 90 anys del músic Josep Bastons, el director i compositor Antoni Mas ha coordinat un disc d’homenatge que porta per nom ‘L’home de la guitarra’ (Picap, 2017) i que es podrà aconseguir avui i demà 11 i 12 de Novembre amb el Diari ARA.

‘L’home de la guitarra’ (Picap, 2017) recull, per ordre cronològic, els setze temes més emblemàtics que ha escrit el mestre Josep Bastons en el decurs de la seva trajectòria com a compositor. Cadascun d’aquests temes el canta un intèrpret diferent, que n’ofereix la seva particular versió, al disc hi trobem les interpretacions d’Arnau Tordera, Cris Juanico, Clara, Frans Cuspinera, Gemma Humet, Georgina Espolet, Ginesa Ortega, Indira Ferrer, Los Guardians del Pont, Lydia Torrejón, Meïa, Port Bo, Sabor de Gràcia, Sara Pi, Sherpah i Txell Sust, tots ells interpreten el cançoner del mestre de Palafrugell nascut el 1927.

De les 17 cançons que formen el disc podríem dir que cada una és una sorpresa pel fet que cada artista hi ha posat el seu toc personal, a més, tots ells vénen de gèneres musicals molt diferents, aquest fet converteixen el disc en un document  original i summament interessant, tant pels aficionats a la música d’en Josep Bastons, com pels admiradors dels diferents cantants i grups participants perquè els descobriran en una faceta diferent i sorprenent a la qual ens tenen acostumats.

L-Home-de-la-guitarra_Josep-Bastons_Portada

‘L’Home de la guitarra’  tribut a Josep Bastons

Cançons

 1. Mariner de terra endins – Frans Cuspinera
 2. Negro Abelardo – Indira Ferrer
 3. Tamariu – Txell Sust
 4. El vell veler – Gemma Humet
 5. Lola la Tavernera – Sabor de Gràcia
 6. A cau d’orella – Meïa
 7. T’estic perdent – Lydia Torrejón
 8. El meu secret – Arnau Tordera
 9. Sa barca de suro – Cris Juanico
 10. Dubte – Georgina Espolet
 11. Amor perdut – Port Bo
 12. La sirena i la lluna – Los Guardians del Pont
 13. No sé… – Ginesa Ortega
 14. Cap a tu – Sherpah
 15. Camins – Sara Pi
 16. Pastor de mar enllà – Clara
 17. L’home de la guitarra – Indira, Georgina Espolet, Port-Bo
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.