GeneralSala de Premsa

Dr. Calypso s’acomiadaran dels escenaris el 2018

A mes i mig de finalitzar l’any 2017 els Dr. Calypso comuniquen als seus seguidors que després de 30 anys a dalt dels escenaris, posaran punt final a la seva trajectòria el pròxim 2018.

f83085a9-7e70-4a10-8259-9b25f14f7649
Foto: Dr. Calyso – Promocional del grup

Als Dr. Calypso mai no els han agradat les xifres rodones. Per aquesta raó van celebrar els seus 26 anys i, per això mateix, es neguen a passar dels 30 i han comunicat que es separen. Us semblarà que sempre han estat allà, que els vau veure els anys d’institut a alguna sala que ja no existeix i fa uns mesos a unes festes populars on tothom s’agafava fort i cantava algun himne amb més alegria que solemnitat.

Gairebé amb tres dècades a les espatlles, Dr. Calypso ha estat un dels grups pioners de l’escena skatalítica i un dels tòtems més moguts de l’escena catalana de les darreres tres dècades, tres dècades en les quals s’han mantingut fidels a la seva idea: tocar diferents pals jamaicans sense fer revival ni convertir-se en museu, practicant la carretera i manta, formant part de l’imaginari festiu de diferents generacions i mantenint la flama viva fins a arribar a la maduresa i poder apagar-la ells mateixos quan estan en el seu millor moment de forma.

Per acomiadar-se han preparat una gira que els portarà per tota Catalunya posant punt final a 30 anys de carrera conjunta.

Comment here