Arriba ‘Caos a mig camí’, el nou disc d’Eric Vinaixa

Avui surt a la venda ‘Caos a mig camí’ (Picap, 2017), cinquè disc (tercer en solitari) del músic de Miravet Eric Vinaixa. Com és habitual, ell mateix ha assumit la producció musical i els arranjaments del disc, a part de posar-hi la veu, guitarres acústiques i elèctriques, pianos, hammonds i acordió.

Les 11 cançons que formen ‘Caos a mig camí’ (Picap, 2017), ens parlen de reflexions vitals que l’envolten, de l’emoció, la intimitat, la sensualitat, la varietat de colors i la intensitat, i que no deixa de ser l’evolució natural dels seus treballs anteriors.

Eric-Vinaixa_Caos-a-mig-cami_Portada

Eric Vinaixa – Caos a mig camí

 1. Laberint
 2. Addiccions
 3. The Golden Road
 4. Final del Camí
 5. Volia viure
 6. Mentrestant
 7. Fidens Amants
 8. Petites gotes d’aigua
 9. Moltes gràcies
 10. Ara
 11. Fòrmules d’or
 12. Dies de llum

El passat 20 d’octubre Èric Vinaixa va estrenar el single ‘Final de camí’, acompanyat d’un videoclip dedicat a la seva amiga personal Vicky Curto, periodista ebrenca que va morir víctima d’un càncer el passat mes de Juliol.

Èric Vinaixa – Final de Camí (Videoclip Oficial)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.