`Expansion Pack´ és el nou disc d’Atupa

El nou treball d’Atupa, `Expansion Pack´, ens presenta la cara més electrònica dels de l’Horta (Pais Valencià), sense deixar de banda el rap de sempre, donant com a resultat un EP potent i festiu.

atupa

El títol té diversos significats per al grup, d’una banda, el d’EP (extended play); de l’altra, el format de l’edició, que reflecteix la seua ambició i les ganes d’assolir un lloc dins de la música valenciana, mitjançant la professionalització en la creació, producció i gravació de les noves cançons. En aquest sentit, han decidit treballar quasi íntegrament en la producció d’instrumentals amb Ainz Adams, per a aprendre el màxim de la seua experiència i per a aconseguir consolidar quatre noves cançons que definiren les diverses variants estilístiques que el grup ha treballat fins ara. A més, al disc han comptat amb col·laboracions de luxe com ara Feliu Ventura a la cançó i videoclip Poble, La Raíz (Adri i Pipe al tema “Hui”), Panxo ZOO (“Hui”) i Dj Bokah.

Amb tot, la característica principal d’Expansion Pack és que sintetitza i transmet el que a hores d’ara és Atupa: festa, música i sentit crític.

Expansion pack es presenta en exclusiva a l’App d’Atupa el dia 24 de juny i a les xarxes socials i plataformes digitals el dia 26.

Primeres dates de la Gira d’Expansió:

 05/07 Rebrot - Sant Celoni, Vallès Oriental
 11/07 Feslloch - Benlloch, Plana Alta
 18/07 Vilafranca del Penedès, L'Alt Penedès
 19/07 Gandia Sound Fest - Gandia, La Safor
 20/07 Benitatxell, Marina Alta
 25/07 Xeraco, La Safor
 31/07 Orba, Marina Alta
 14/08 El Ràfol d’Almúnia, Marina Alta
 16/08 Cardedeu, Vallès Oriental
 13/09 Festiniu - L'Alqueria d'Asnar, El Comptat
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.