‘Jo sóc d’un paisatge’, primer single i videoclip de Frans Cuspinera.

El passat 22 de novembre Frans Cuspinera va estrenar el videoclip de la cançó ‘Jo sóc d’un paisatge’, el tema també servira com a primer single del primer treball de l’autor.

El videoclip el protagonitzen els actors Aida Flix i Pol Hermoso i ha comptat amb la direcció d’Ignacio Acconcia (ESCAC), va ser rodat el passat mes de juny a Calella de Palafrugell i rodalies (Baix Empordà).

Actualment Frans Cuspinera està enregistrant el que serà aquest primer disc i que veurà la llum durant l’any 2017 sota el títol de ‘Garoina’ i el publicarà Right Here Right Now. Tindrà entre 12 i 14 temes i comptarà, entre d’altres, amb la col·laboració de cantants com ara Carol Badillo (Illa Carolina) o la cantaora Alba Guerrero.

Frans Cuspinera – Foto: Lurdes R. Basolí

Frans Cuspinera – Jo sóc d’un paisatge

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.