Arriba el Sabadell VeggieFest

S’ha presentat el Sabadell VeggieFest un festival organitzat per la discogràfica La Produktiva Records i el restaurant vegetarià La Capella, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i d’altres empreses patrocinadores.

Cartell SVF2015

El Sabadell VeggieFest és un festival nou i innovador al nostre país, familiar, gratuït i obert a tothom, amb el vegetarianisme i l’ecologia com a fil conductor.

El SVF2015 es celebrarà al Parc Can Gambús de Sabadell el diumenge 6 de setembre durant tot el dia (d’11 a 23h), amb un munt d’activitats per tots els gustos: concerts, tallers, xerrades, fira d’artesania, de productes ecològics, cerveses artesanes, cooperatives de consum, estands de menjar vegetarià, showcooking, food trucks, etc…

Aquest any, coincidint amb el dia de la música i el dia internacional del ioga, s’organitzarà una festa de presentació al mateix lloc el diumenge 21 de juny (de 12 a 20h) amb concerts, activitats i street food on es farà públic el cartell de concerts del SVF2015.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.