28 de Juny, Gran Final del Destaca’t 2013 a Girona

REDACCIÓ | 26/06/2013

El proper divendres 28 de Juny es celebrarà a la Mirona la gran final del Destaca’t 2013, el concurs de música jove de les Comarques Gironines.

Cliqueu a l’imatge per ampliar [+]
Després de més cinc anys, el Destaca’t és un dels concursos de grups emergents més sòlid de les comarques gironines. Aquest any s’han realitzat 4 semifinals arreu del territori, amb centenars d’assistents, i en menys de dues setmanes es celebrarà la gran final que conclourà la cinquena edició d’aquest concurs i tindrà lloc a la sala de música La Mirona de Salt, com els darrers anys, el proper divendres 28 de Juny a partir de dos quarts de 10 del vespre.
A la gran final, entre d’altres, participaran els quatre finalistes del Destaca’t 2013, que competiran per l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2013 en el marc del concurs Música Jove que es realitzarà a Montblanc del 28 al 20 de Juliol.
Els quatre finalistes d’aquesta 5a edició del Destaca’t són els Komplot provinents de la semifinal de Blanes, Banda Bandarra guanyadors de la semifinal de Girona, des de Sant Feliu de Guíxols Medusa Box i provinents de la semifinal de Figueres The Onions.
Per altra banda, també es comptarà amb la presència i actuacions Tambòrians i la Banda d’en Pere Botero que animaran la festa amb la seva percussió.
A més a més, aquest any el concurs ha estat apadrinat pel grup originari de les terres de l’Ebre Xeic que també actuaran en aquesta Gran Final del Destaca’t 2013. La nit acabarà amb molta festa i bona música de la mà de PD Eix del Mal.
Les entrades de la gran final del Destaca’t 2013, que comptarà amb més de 6 hores de música, es podran adquirir el mateix dia a taquilla pel simbòlic preu de 3€