Zulú 9.30 “Para todos los publicos”

Para todos los públicos (Kasba Music, 2013) de Zulú 9.30 està ple d’aquesta música universal basada en el missatge, en la qualitat dels arranjaments i en una notable innovació en el seu so. I no és que hagin abandonat el seu original i personal estil amb pòsit reggae, essència mediterrània i esperit pop-rock, però aquest nou disc és un àlbum de CANÇONS, sí, amb majúscules, de les que et pots posar als matins perquè t’alegrin el dia, al migdia per fer-te més passatgera la feina o a la nit per sortir a menjar-te la el món.

Zulú-9-30_Para-todos-los-publicos_portada

Zulú 9.30 / Para todos los públicos
Kasba Músic 2013

 1. Extraños
 2. Suele pasar
 3. Todo vuelve
 4. En otro lugar
 5. Karma
 6. No te tengo
 7. Palabras
 8. Las dos caras de la misma historia
 9. Si yo bailo
 10. Tan cerca
 11. Mi sitio
 12. Todo lo que busco
 13. Jo dono la cara
 14. La piel del aire

Videoclip de la cançó “Extraños”. En ell, la banda ens exposa la realitat d’una societat basada en individualitat, cridant a l’empatia i a mirar una mica el que t’envolta.

Zulú 9.30 / Extraños

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.