10 anys de Teràpia de Shock

«10 anys» (RGB Suports, 2016) és el nou disc de Teràpia de Shock.

Aquest any Teràpia de Shock compleix els seus primers 10 anys, un bon moment per a fer una mirada enrere i repassar el que han estat aquests primers anys de la història del grup.

Les seves cançons han traspassat fronteres d’una manera impensable, que han estat adaptades a d’altres idiomes, que han batut records. Altres cançons que no han aconseguit ser tant conegudes, però han estat importants per a moltes persones.

Amb «10 anys» han fet un disc que recull 14 cançons, algunes d’elles en versió inèdita, i incloent una nova cançó anomenada “A prop”.

Teràpia-de-shock_Portada

Teràpia de Shock / 10 anys

Cançó: A prop
Any: 2016
Discogràfica: RGB Suports

Paral·lelament faran un gira de celebració que transmeti aquesta mirada retrospectiva,i que començarà el proper mes d’Abril, i acabarà el proper mes d’Octubre.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.