El Son de la Chama “Somos”

El Son de la Chama torna amb «Somos» (Kasba Music, 2016) el seu nou treball discogràfic. La banda, formada per set músics de Reus i Tarragona, ens presenta un sorprenent disc amb onze noves cançons.

12764451_10153969056104096_1758413467458387740_o
El Son de la Chama – Foto: Arxiu del grup

Amb «Somos» la formació ha aconseguit tenir cura fins al més mínim detall tant en la composició dels temes com en la producció del resultat final, un resultat sorprenent en presentar unes cançons que, sense abandonar l’aspecte mestís i de fusió de la seva música, presenta a una banda de pop amb una veu sempre present gràcies a unes melodies plenes de força i d’ímpetu vital.

Enregistrat als RPM estudis de València, ha permès donar un pas endavant respecte a la sonoritat del seu disc anterior, buscant un caràcter analògic i original, per arribar a aconseguir un ambient càlid i homogeni que engloba els 11 temes d’aquest treball. La banda ha partit de l’objectiu de compondre i defensar les cançons nues, a veu i guitarra, i que per si soles tingueren força. A partir d’aquí, les van començar a vestir sumant tots els instruments, bases i arranjaments fins a aconseguir la força necessària que cada tema requeria.

En aquest treball hi destaquen les col·laboracions d’Anita Kuruba de Canteca de Macao en el tema “Desquiciado”, de Pancho de La Raíz en el tema “Rebeldía”.

El-Son-de-la-Chama_Portada

El Son de la Chama / Somos
Kasba Music, 2016

 1. Seré sincero
 2. Distinto bar
 3. Mucho por sentir
 4. Contra el viento
 5. Desquiciado
 6. De pies al suelo
 7. La vida és un moment
 8. Nadie pone corazón
 9. Rebeldía
 10. No sobra el tiempo
 11. Más de menos

La presentació del oficial del disc serà el proper 1 d’abril a la Sala Lo Submarino de Reus, les entrades pel concert es van esgotar en poques hores i s’ha programat un altre concert pel dissabte 2 d’abril.