GeneralMúsica del País ValenciàSENZILLS

“VAIG A CANVIAR” ÉS EL PRIMER SENZILL DE SUMMER ENDS

Els esperats acords de Power Pop dels Summer Ends finalment han vist la llum amb el llançament del seu primer senzill, Vaig a canviar (Flor y Nata Records, SL).

Amb melodies irresistibles i tornades que et captiven des del primer moment, “Vaig a canviar” és una expressió descarada d’optimisme i autosuperació davant dels reptes quotidians de la vida. Les lletres aborden de manera subtil els pensaments i les qüestions de la vida diària, deixant que l’oient interpreti i es connecti amb el contingut d’una manera personal.

Enfront dels obstacles que la vida ens presenta, el grup reflexiona sobre la tendència a fugir i evitar els problemes, buscant refugi en l’obscuritat. La veritable escapada, segons Summer Ends, només es troba a l’interior de cadascú.

“Vaig a canviar” és una adaptació al valencià del conegut “Walking Disaster” dels SUM 41, oferint una nova perspectiva en la característica fusió de “Valencianglish Power Pop” que defineix la música de Summer Ends

La banda, originària de Les Alqueries, al cor de la província de Castelló, promet fer sentir la seva empremta en l’escena musical amb aquesta peça vibrant i carregada d’energia.