Un juliol de teatre per a tots els gustos a La Villarroel

REDACCIÓ | 15/06/2013

Un juliol de teatre per a tots els gustos a La Villarroel. El teatre de l’Eixample continua acollint l’oferta més variada de la nostra dramatúrgia contemporània.

Cap al tard
del 30 de juny al 27 de juliol de 2013
Direcció: Sílvia Munt

El muntatge, dirigit per Silvia i Munt i protagonitzat per Ramon Madaula amb música de Marc Garcia Rami, és un homenatge a la figura de Santiago Rusiñol. Un recull de les seves prosses més intimes ordenades amb un sentint teatral i una unitat de temps i d’espai que ens transportaran a l’univers del geni català.
Nit de ràdio dos punt zero
del 9 al 24 de juliol de 2013
Guió i Direcció: Cristina Clemente

Flyhard porta de nou a La Villarroel el text de Cristina Clemente que ens acosta els sentiments ocults de 4 personatges protagonitzats per Clara Cols, Pablo Lammers, Sergio Matamala i Alicia Puertas. Sentiments que veuen la llum en el marc de la ràdio, un mitjà molt teatral on paraula i acció no sempre van en la mateixa direcció.

Un home amb ulleres de pasta
de l’11 al 27 de juliol de 2013
Dramatúrgia i Direcció: Jordi Casanova

Jordi Casanovas torna amb el text que va guanyar el premi Time Out com a millor obra 2011. Història de portes endins que protagonitzen Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers i Segio Matamala. Una obra sorprenent, esplèndida, amb un ritme vertiginós i trepidant que captiva des del principi.