SINERGIA – “PUNYALS A L’ESQUENA”

Sinergia és un grup de Reggae format per 5 músics del Maresme (bateria, baix, guitarra, teclats i veu) que neix el 2017 amb el seu primer EP homònim. La seva música trampeja estils i sonoritats, però sempre han posat especial atenció al Reggae que combinen amb lletres crítiques i combatives. Des de la seva creació, han aconseguit una identitat molt més madura amb un so propi i una lírica ben definida. 

Aquest 11 de febrer han estrenat el senzill “Punyals a l’esquena”. Una cançó que neix del context polític i que parla de promeses incomplides, vies mortes i finals de cicle. Sinergia canta que “hi ha fets que una vegada passen, queden per sempre i ja no passen per errors”. A ritme de Reggae i sobre una base cuidada i melòdica, carreguen contra la retòrica de míting a la que ens han acostumat.

“Punyals a l’esquena” ha estat creada per Sinergia, qui també s’ha encarregat de la producció i la mescla de la cançó. A la masterització hi ha treballat Xavier Lek.

FONT: Rhythm & Flow  – Guspira

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.