BRIGHTON 64 PRESENTA EL VIDEOCLIP DE LA “CASA DE LA BOMBA”

Fins ara, “La casa de la bomba” era un hit sense videoclip. La cançó va ser una bomba en la segona meitat dels vuitanta, el tema més conegut de BRIGHTON 64, una joia de la música de tots els temps. Però el videoclip brillava per la seva absència.

Afortunadament, aquest ja no és el cas i ara la trepidant versió que s’inclou en el nou àlbum “Más de lo mismo” (BCore Disc,2022) que es publicarà el pròxim 11 de febrer, compta per fi amb un esplèndid videoclip dirigit per Kitty Ferran i protagonitzat per Violeta Rodríguez i Donen Peralbo en el paper de “los chicos odian lo que ven” i els membres del grup en el paper de vells i destrossadors de platges, devoradors de sandvitxos de formatge i pernil.

I per si no fos prou, l’esperit del gran Rufus Thomas fa la seva aparició en la part final, amb la banda al complet posseïda pel riff incendiari de “Haz el amor”.

FONT: BCORE DISC

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.