Recomanem

My Sweet Country de The mamzelles

REDACCIÓ auva!cat | 28/03/2013
The Mamzelles arriba al Poliorama amb un musical dirigit per Àlex Mañas. El trio que es va fer famós amb l’anunci publicitari “Envàs, on vas?” estrena My Sweet Country. 

 

My Sweet country

És un musical jove, diferent, gairebé de cabaret, en el qual tres joves de barri es converteixen en prostitutes de luxe per fugir de la vida austera a la qual els aboca la situació social i econòmica del seu país. Les tres noies anhelen convertir-se en princeses. Els encantaria poder portar joies i conduir cotxes de luxe. És per això que totes les seves accions es debaten entre la cruel realitat i els seus somnis. L’ambició per deixar petjada, per ser notícia, per no passar sense pena ni glòria els porta a narrar les seves vides com si un docudrama es tractés. Volen confessar a televisió totes les seves vivències a les festes amb càrrecs polítics. El seu pla és explicar la veritat.
Repartiment:

The Mamzelles: Bárbara Mestanza, Paula Malia, Paula Ribó

Fitxa:
Direcció: Àlex Mañas, Ajudant de direcció: Mireia Farré, Audiovisuals: Miquel Matas, Construcció d’escenografia: Joan Simo, Distribució: Eszena Projectes Culturals, Escenografia: Silvia Grau, Mireia Farré, Producció: The Mamzelles Teatre, Producció executiva: Anna Mayné, Vestuari: Isis Velasco

MÉS INFORMACIÓ: TEATRE POLIORAMA

Comment here