Los Barrankillos presenten el seu nou treball el 3 d’abril a la Sala Apolo

Los Barrankillos presenten el seu segon disc, “Comer y Ladrar“, compost per 11 temes inèdits on han sabut plasmar l’essència dels seus directes. Aquest nou treball és una aposta en la qual la jove formació de Santa Coloma ha bolcat tot el seu talent i l’experiència adquirida en els més de 200 concerts que porten a l’esquena. El resultat és un disc molt cuidat, delicat i agressiu on no hi falta de res, línies de baix contundents i molt elaborades, una guitarra elèctrica multi-orgàsmica, percussions llatines, un doble bombo que fa caure d’esquena i arranjaments de trompeta, trombó i saxo no aptes per a cardíacs.

“Comer y Ladrar” és un disc ple de contrastos musicals, que tant ens submergeix en un swing desenfrenat amb arranjaments de big band, com ens acosta al rock més ibèric. Han sabut trobar un gènere musical per a cada cançó, sons llatins, arranjaments swingueros i arpa rockera. Tot això acompanyat per unes lletres treballades i cantades per una característica veu esquinçada i canalla difícil de confondre.
A més, el disc compta amb unes col·laboracions de luxe com són la de Kutxi Romero de Marea en el tema ‘Déjame sentirme bien”, que va obtenir més de 2.500 reproduccions en menys de 24h, i la de Txarango i Itaca Band en “Bales de sang” (tema en català inclòs en el disc).
L’àlbum es pot descarregar gratuïtament al web del grup des del passat 13 de febrer i durant les properes setmanes s’aniran desvetllant les dates de la seva nova gira de presentació, que arrencarà a l’emblemàtica Sala Apolo de Barcelona el proper 3 d’abril a les 22:00 h.


INFORMACIÓ RELACIONADA

Font: