Ara Llibres publica ‘Els músics també mengen’ un llibre de receptes musicals del cuiner Pere Cardona, el cuiner ha treballat colze a colze amb alguns dels grups catalans més reconeguts per tal de crear plats musicals molt originals.
Inspirat per algunes de les cançons més emblemàtiques dels grups i músics catalans més llaminers, el cuiner Pere Cardona ens proposa unes receptes musicals que te’n lleparàs els dits. Trobarem l’Anna Roig i L’ombra de ton chien reinterpretada com uns carbassons farcits amb brandada de bacallà i salsa de pebrot del piquillo; La Troba Kung-Fú convertida en uns alvocats farcits de meló amb pernil; l’Albert Pla presentat com unes crestes de formatge brie i plàtan amb melmelada de pebrot vermell; l’Adrià Puntí arribarà al plat com un arròs amb gambes i peus de porc; els Manel com una magnífica crema catalana… I tots els músics participen al llibre i ens expliquen les seves particularitats culinàries!
Tots aquests grups passen per la cuina de la mà de l’autor:
– Anna Roig i L’ombre de ton chien
– Buhos
– La Troba Kung-Fú
– Carles Belda
– Gertrudis
– Albert Pla
– Névoa
– Aspencat
– La iaia
– Oques grasses
– Txarango
– Germà negre
– Quimi Portet
– Nyandú
– Els Catarres
– Pirat’s Sound Sistema
– Hora de Joglar
– Adrià Puntí
– Roger Mas
– Pepet i Marieta
– Joan Dausà
– Sanjosex
– Judit Neddermann
– The Mamzelles
– Cesk Freixas
– Manel
PERE CARDONA. És cuiner des de fa 12 anys i actualment treballa al restaurant Tatau L’Antiquari de Sants. Inspirat per la música dels grups dels Països Catalans, fa cinc anys que va començar a crear plats musicals i ara, després de 250 grups de música transformats en coreografies gastronòmiques i col·laboracions en ràdios i televisions locals, ha decidit fer el primer llibre de receptes.