‘Els músics també mengen’, les receptes musicals del cuiner Pere Cardona

Ara Llibres publica ‘Els músics també mengen’ un llibre de receptes musicals del cuiner Pere Cardona, el cuiner ha treballat colze a colze amb alguns dels grups catalans més reconeguts per tal de crear plats musicals molt originals.

Els-music-també-mengen_Portada

Inspirat per algunes de les cançons més emblemàtiques dels grups i músics catalans més llaminers, el cuiner Pere Cardona ens proposa unes receptes musicals que te’n lleparàs els dits. Trobarem l’Anna Roig i L’ombra de ton chien reinterpretada com uns carbassons farcits amb brandada de bacallà i salsa de pebrot del piquillo; La Troba Kung-Fú convertida en uns alvocats farcits de meló amb pernil; l’Albert Pla presentat com unes crestes de formatge brie i plàtan amb melmelada de pebrot vermell; l’Adrià Puntí arribarà al plat com un arròs amb gambes i peus de porc; els Manel com una magní­fica crema catalana… I tots els músics participen al llibre i ens expliquen les seves particularitats culinàries!

Tots aquests grups passen per la cuina de la mà de l’autor:

– Anna Roig i L’ombre de ton chien
– Buhos
– La Troba Kung-Fú
– Carles Belda
– Gertrudis
– Albert Pla
– Névoa
– Aspencat
– La iaia
– Oques grasses
– Txarango
– Germà negre
– Quimi Portet
– Nyandú
– Els Catarres
– Pirat’s Sound Sistema
– Hora de Joglar
– Adrià Puntí
– Roger Mas
– Pepet i Marieta
– Joan Dausà
– Sanjosex
– Judit Neddermann
– The Mamzelles
– Cesk Freixas
– Manel

PERE CARDONA. És cuiner des de fa 12 anys i actualment treballa al restaurant Tatau L’Antiquari de Sants. Inspirat per la música dels grups dels Països Catalans, fa cinc anys que va començar a crear plats musicals i ara, després de 250 grups de música transformats en coreografies gastronòmiques i col·laboracions en ràdios i televisions locals, ha decidit fer el primer llibre de receptes.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.