Tete Ji publica ‘Medicació trascendental’

El nou disc de Tete Ji porta per nom ‘Medicació trascendental’ (Microscopi, 2016). Aquest segon disc arriba desprès del seu àlbum de debut en solitari anomenat ‘L’alè del món’ (Picap, 2013).

Tete Ji va ser semifinalista del Sona9 2010, però abans havia format part del grup Soma Planet, dissolt el 2009 i paral·lelament també formava part de Atma.

A ‘Meditació trascendetal’ trobem un disc amb 11 cançons que beu de la música psicodèlica anglosaxona dels anys 70, amb referents com King Crimson o Pink Floyd. Un treball personal on l’artista ens mostra les seves inquietuds.

 

Segons l’artista, ‘Medicació trascendental’ “Parla de la vida, de la mort, dels castells de sorra que construïm per després destruir-los, de la veritat, de la mentida, dels camins que hem escollit i dels que no, d’aprendre a ser humil, de la senzillesa i del silenci. Tot plegat és un reflex de mi mateix amb totes les meves cabòries i inquietuds”.

 

 

Tete-Ji_Medicació-trascendental_Portada

Tete Ji / Medicació transcendental
Microscopi, 2016

 1. Kâshî
 2. Grivoièdov
 3. Fragment
 4. Mons paral·lels
 5. Lament Instrumental
 6. Ja no crec en tu
 7. Aina
 8. Un món millor
 9. No sap ser feliç
 10. Nocturnàlia
 11. Requiem Instrumental

El primer videoclip del disc és de la cançó ‘Un món millor’, dirigit per Julian Waisbord, aquest va servir com a carta de presentació de l’àlbum .Medicació trascendental’.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.