‘L’art de desaparèixer’, primer disc dels PROU!!!

PROU!!! és una banda formada per Víctor al baix i les veus, el Carles a la bateria i veus, i l’Ivan a les guitarres i els teclats. Van ser els guanyadors del Sant Celoni Sona, ara presenten a través del segell No Me’n Records el seu primer disc anomenat ‘L’art de desaparèixer’.

Prou_Portada

PROU!!! des dels seus inicis porten construint un laberint forjat a cops de riffs que t’envolten i melodies eclèctiques, que ens conviden a entrar en diferents atmosferes.

L’art de desaparèixer va ser enregistrar a l’estiu del 2014 a Wasabi Studios. És un disc unitari, un recorregut dens on abunden els temes instrumentals i psicològics, una bardissa que fa mal, però que atrapa. Amb referències com Tweak Bird, Fugazi, Rage Against the Machine, Wilco o The Hives, volen situar-se en l’escena com un dels grups a descobrir

Prou!!! / Dansa d’ombres

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.