“L’abric de set hiverns”, primer disc en solitari de Constan

Constan és un músic compositor, guitarrista i cantant amb més de 20 anys d’experiència en diversos àmbits de l’escena musical. Amb una personalitat que s’ha anat forjant passant per grups de Pop-Rock com Confidente, La Bander i Hoy no es sábado

El músic olotí acaba de presentar el seu primer treball discogràfic en solitari anomenat “L’abric de set hiverns” (Segell Microscopi, 2017). 13 cançons compostes durant els últims set anys, i que ara ha enregistrat i mesclat als estudis La Vall del productor Marc Martin, coproduït pel mateix Constan i el guitarrista Jordi Carles, i comptant amb la col·laboració d’una llarga llista de músics de reconegut prestigi: Jordi Carles – Guitarres, Manel Gaspar – Piano i teclats, Robert Fàbrega – Piano, Franco Molinari – Contrabaix, Ricard Vives – Baix, Rubén Berengena – Bateria i percussió, Joan Bardulet – Trompeta i violí.

“L’abric de set hiverns” parteix de la premissa d’unes cançons acústiques en format cantautor, on la guitarra, i la veu de Constan Fernández prenen el protagonisme musical, molt ben revestit per altres elements que van eixamplant i dotant cada tema d’un matís i d’una personalitat pròpia.

Amb aquest disc, Constan  es dóna a conèixer en la seva més nova faceta, presentant-lo arreu amb diferents formats, que aniran des del més despullat amb la veu i la guitarra acústica fins a la banda sencera amb 6 músics.

494986_e02951fdf7a24d69ac6b2639c0479d7d~mv2_d_1500_1500_s_2Constan – L’abric de set hiverns

 1. Mirall trencat
 2. El pont
 3. Fang i sorra
 4. A les teves mans
 5. La decisió
 6. Qüestió de fe
 7. Tot torna
 8. Rendir-se i vèncer
 9. La recta final
 10. Miratges
 11. Miracle i pols
 12. Com si no hi hagués demà
 13. Despertant records

Constan – Com si no hi hagués demà (Videoclip oficial)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.