‘Flama equivocada’, videoclip oficial del primer disc d’Estiula ‘Qualsevol dia’

El 23 de febrer Estiula va publicar ‘Qualsevol dia’ (Segell Microscopi), el seu primer disc. El dia abans en aquesta web vàrem estrenar ‘Abans’ el primer senzill del disc, amb la descàrrega gratuïtata de la cançó (vegeu aquest enllaç).

Fa uns dies l’autor va estrenar un videoclip de la cançó ‘Flama equivocada’, tercer tema del disc on Lorena Subiranas posa la veu, el mateix Xavi Canelles el piano, Marc Canelles el baix i la guitarra i Ramon Aragall hi posa la bateria.

‘Flama equivocada’

Tracta de la ràbia d’un desengany. La història del videoclip ens vols transmetre una atmosfera amb un cert regust d’obsessió quan es recorden els bons temps viscuts. Reflecteix la sensació de no ser capaç d’escapar de la presó dels records, la sensació d’estar en un bosc que ens té atrapats.

CRÈDITS:

Autor: Xavi Canelles (lletra i música)
Intèrprets: Lorena Subiranas (veu); Ramon Aragall (bateria, per cortesia de Discmedi); Marc Canelles (baix, guitarra i arranjaments); Xavi Canelles (piano i arranjaments)

Zeba produccions audiovisuals:
Direcció: Eduard Miguel
Realització: Tània Ribas
Postproducció: Sergi Guix
Actors: Guillem Ballaz i Marta Rius

Enregistrat a la Garrotxa el passat mes de gener
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.