Dr. Calypso inicia la gira del seu comiat

Avui dissabte 17 de març arranca la gira de 30 aniversari i comiat de Dr. Calypso. Després de 30 anys a dalt dels escenaris han decidit treure el peu de l’accelerador. Ara bé, als Calypso els hi queden les últimes batalles a la gira que just comença i que serà alhora un comiat dels escenaris i una celebració dels seus 30 anys de carrera, aquesta acabarà el gener de 2019, quan farà exactament 30 anys del debut de la banda l’any 1989.

Una gira on Dr. Calypso farà un repàs a tots els èxits de la seva discografia incorporant alguns temes que feia anys que no tocaven en directe com AntiSka, Blow up the bank o Kaspa.

La gira portarà al grup per tot Catalunya, on ja tenen una trentena d’actuacions confirmades, a més de Madrid, Zaragoza i el País Basc.

El comiat de Dr. Calypso inclourà també la reedició d’un dels seus primers discs en vinil amb motiu del Record Store Day que es celebrarà el pròxim 21 d’abril.

0a88480f-cf61-457e-b709-fc79d0902dbe

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.