Es presenta la 14 edició del Black Music Festival

Es presenta la 14 edició del Black Music Festival, el pioner dels festivals de música negra a Catalunya que al març concentra a Salt i Girona a una bona representació d’artistes de soul, funk, blues, jazz i altres estils en un mes intens de música.

BMF2015

El Black Music Festival s’ha caracteritzat des dels seus inicis per combinar artistes internacionals històrics amb altres propostes més actuals, a la vegada que combina l’escena forània amb els talents de Catalunya. La passada edició va ser la més multitudinària amb més de 18.000 assistents, que fan del festival una mostra cultural de primer ordre.

Les propostes per aquest 2015 són:
MACEO PARKER amb la Girona Jazz Project Big Band
SOULES
ELI PAPERBOY REED TRIO
THE GRAMOPHONE ALLSTARS
NIT DE REGGAE A LA MIRONA

Altres propostes:
MILES SANKO
THE COUP

El Black Music Festival torna a combinar les actuacions de pagament en espais com La Mirona, Auditori de Girona, Sunset Jazz Club o Teatre de Bescanó amb altres de gratuïtes que tindran lloc a places i carrers de Girona. Com a novetat, per primera vegada s’incorpora un nou espai a Fornells, el Teatre de La Sitja, on es podrà escoltar l’espectacle “6 grans del soul” de La Soul Machine.

Ben aviat es confirmarà la resta del cartell, que englobarà més de 35 actuacions d’artistes en directe.

Més informació a www.blackmusicfestival.com

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.