Els PulpoPop presenten ‘Avui per tu i demà per mi’

Els PulpoPop acaben de presentar ‘Avui per tu i demà per mi’. La cançó l’acompanya un videoclip dirigit i realitzat pel mateix cantant del grup, Edgar Massegú, amb un pressupost de 0€, que reivindica els paratges verges de la Garrotxa, els paisatges de la Vall del Llémena castigats per la MAT, la multiculturalitat de la vila de Salt i convida a petits i grans a ballar a qualsevol lloc amb tot l’optimisme necessari per combatre la crisi.

Amb la peculiaritat habitual i la transgressió que els caracteritza, els PulpoPop, han convidat a participar al nou single i al clip als Teràpia de Shock. Encara que poden semblar propostes molt distants, les uneixen el llarg llinatge dels Massegús. Al resultat es pot comprovar que la química ha estat total, la qual cosa demostra que en la música el sentiment va més enllà de les etiquetes.

PulpoPop+Teràpia de Shock

Els PulpoPop estrenen la seva particular proposta de cançó de l’estiu amb la sorprenent col·laboració de Teràpia de Shock.

PulpoPop es troba preparant el seu cinquè disc d’estudi que s’englobarà dins la nova proposta festiva PulpoPop Fan Farra així com també la BSO de la pel·lícula “Dos a la carta”.

Més informació del grup: www.pulpopop.com