DISCOSGeneral

DEBUT EXPLOSIU DE LOS CHINGAWHATS AL COR DEL DELTA DE L’EBRE

Los Chingawhats, és una explosiva banda de punk rock que va veure la llum l’any 2022 a la localitat de Deltebre, situada al cor del Delta de l’Ebre. La banda està formada per tres ànimes inquietes, ells són l’Adam, el Joel i l’Alki, tres amics units per la seva passió per la música.

Foto: Los Chingawhats – Instagram: @loschingawhats

Influenciats per la força irreverent de bandes com Rat-zingerNon Servium o Inadaptats, el seu estil musical és una fusió explosiva d’energia, velocitat i una actitud rebel que ressona a través de les seves cançons. Les seves lletres, carregades de crítica social, donen veu a les seves conviccions i reflexions sobre la realitat que els envolta.

El primer pas d’aquest trio impetuós va ser la publicació del seu àlbum debut titulat “Dopamina” el 2023. Disponible en diverses plataformes digitals, incloent-hi Spotify, Bandcamp i YouTube, oferint als seus seguidors l’oportunitat d’immergir-se en el seu univers sonor inconfusible.

Amb la seva proposta musical contundent i les seves lletres crítiques, Los Chingawhats han irromput amb força en l’escena musical catalana i ben segur que aconseguiran fer-s’hi un lloc, perquè aquest trio promet deixar la seva empremta sonora a cada lloc on el seu punk rock rebel ressoni.

LOS CHINGAWHATS

Àlbum: DOPAMINA

  • Any: 2023
  • Data de publicació: 23-06-2023

ESCOLTEU-LOS: https://linktr.ee/punkrockchingon