Comença la XIV edició del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona

Del 3 al 8 de desembre de 2014 torna el REC XIV Festival Internacional de Cinema de Tarragona. La ciutat veurà les millors operes primes del món i escoltarà els seus protagonistes.

rec2014

A partir d’avui i fins el 8 de desembre Tarragona tornarà a ser una ciutat de pel·lícula. El XIV REC. Festival Internacional de Cinema 2014 portarà a Tarragona més d’una vintena de pel·lícules procedents de quatre continents, avalades amb premis a Venècia, Berlín, Cannes o Sundance, entre altres. La ciutat apagarà els llums per projectar els millors debuts cinematogràfics internacionals i els encendrà per escoltar les reflexions i vivències dels seus autors i altres experts en la matèria. Tarragona es prepara per descobrir nous talents durant sis dies atapeïts de cinema independent.

Consulteu la graella de programació AQUÍ

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.