‘Bongo Botrako’ s’atura per un temps indefinit

Aquesta setmana el grup ‘Bongo Botrako’ ha sorprès als seus seguidors amb un comunicat publicat a les xarxes socials, on la banda posa de manifest que, després de vuit anys d’activitat, el proper mes de desembre baixaran dels escenaris.

Bongo-Botrako-banda
Bongo Botrako – Foto: Arxiu de l’artista

Comunicat de Bongo Botrako:

Amb aquest comunicat els Bongo Botrako us anunciem que hem decidit parar. Han estat vuit anys des que vam començar, que es diu aviat. Vuit anys d’alegries, de bons amics, de col·laboracions increïbles, de viatges esgotadors, de festes salvatges i també d’algunes ferides. Però sobretot vuit anys que no canviaríem per res al món.

I ara ha arribat el moment de respirar. Perquè el camí enriqueix el cor però també li pesa. I no volem continuar si no és amb la il·lusió intacta del primer dia. No sabem si és un fins després o un fins sempre, el temps ho dirà. El que sí sabem és que no volem fer d’això un comiat trist, així que ho celebrarem amb tots vosaltres en 6 concerts màgics que posaran el punt i final el desembre de 2015: l’11 a Bologna, el 12 a Reus, el 16 a Barcelona, el 18 a Madrid, el 19 a Amsterdam i el 26 a Tarragona.

Gràcies. Gràcies a totes i tots. Per seguir-nos durant aquests vuit anys, per donar-nos suport, per donar-nos el vostre amor i la vostra energia en cada concert. Vosaltres heu fet possible que Bongo Botrako existeixi. Us estimem.

Una abraçada enorme de Nacho, Yayovah, Gorka, Barrero, Hueskar, David i Uri.

L’equip d’Au va! us vol donar les gràcies per aquestos anys i desitjar-vos el millor que de ben segur està per arribar.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.