Talco estrena ‘Intermondo’, segon single del nou disc

Talco

La banda Talco acaba estrenar ‘Intermondo’, segon single del que serà el seu pròxim disc ‘Silent Town’ que sortirà a la venda el proper 6 de novembre. Amb aquest disc tanquen la trilogia de compromís musical, polític i social que va començar amb ‘La Cretina Commedia’.

‘Silent Town’ és un disc conceptual basat en un llibre escrit per Dema, el cantant, i ‘Intermondo’ forma part del mateix, una metàfora d’un somni: el somni de canviar d’un país massa lligat al polític que va arruïnar una història gloriosa nascuda de la resistència partisana.

La popular banda Italiana de ska-punk ja ha anunciat la seva gira que s’iniciarà al gener del 2016 i que els portarà a països com: Itàlia, Sèrbia, Croàcia, Hongria, Alemanya, Suïssa, República Txeca, Àustria i l’estat espanyol.

Properes dates de Talco:
 29.01. Vigo / Sala Master
 30.01. Langreo / Cine Ideal
 05.02. Pamplona / Sala Totem
 06.02. Murcia / Sala Garage Beat Club
 12.02. Vitoria / Sala Kubik
 13.02. Madrid /Sala San Miguel
 19.02. Zaragoza /Sala Lopez
 20.02. Barcelona / Sala Razzmatazz
 04.03. Valladolid / Sala Porta Caeli
 05.03. Bilbao / Sala StageLive
 23.04. Girona / Sala La Mirona

Silent Town ja està en prevenda a Itunes

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.