‘8am’, segon treball discogràfic de Sommeliers

Aquesta primavera sortirà el segon disc de Sommeliers que porta per nom ‘8am’ (Discmedi, 208). Un nou treball amb 12 temes originals que obre una nova etapa més compositiva i arriscada per la banda.

b49e3b38-e82b-4b55-b6b9-f8f32763d448
Sommeliers – Foto: Promocional del grup

‘8am’, és un treball musical que revoluciona l’estil que fins ara ha mostrat la formació i que està marcat per l’optimisme, la vitalitat i les ganes d’aconseguir nous reptes dia a dia. Aquest arriba dos anys després del seu primer disc, Quinze d’Abril (Temps Record, 2015) i obre una nova etapa més compositiva i arriscada, amb dotze temes originals. Les influències musicals són diverses, des d’aires mexicans fins a una mirada a la música klezmer.

Si al primer disc les cinc components del grup es deleitaven còmodament en el so més pur dels respectius instruments (clarinet, piano, violoncel, violí i veu), a ‘8am’ van més enllà i obren les portes a una nova etapa més compositiva i arriscada, amb dotze temes originals. Les influències musicals són diverses, des d’aires mexicans fins una mirada a la música klezmer.

Amb quasi tres anys de recorregut, segueixen actives i amb aquest nou disc, més decidides que mai a jugar amb la música sense límits estilístics ni prejudicis i amb una voluntat clara i ferma de portar a través de les seves composicions, alegria i reflexió en temps de grans canvis.

La presentació oficial serà el dia 10 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona.

8am ha estat possible per la campanya de micromecenatge que Sommeliers va engegar a Verkami. Més de 100 mecenes han aportat l’ajut econòmic necessari per sufragar la mescla, la masterització i la gravació del segon disc del grup.

Sommeliers són:

Rocio Seligrat, veu
Violeta Paulina Sánchez, violí
Patricia Romero, piano
Teresa Nogueron, clarinet
Laia Reverté, violoncel
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.