‘És Divendres, Torno a Casa’, tercer single del nou àlbum d’Est Oest

Est Oest presenta ‘És Divendres, Torno a Casa’, tercer single del seu nou àlbum ‘El gir’ (RHRN, 2018) que es publica aquest divendres 23 de març.

És divendres, torno a casa” és el tercer single d’Est Oest. Amb una lletra molt breu, que parla de com de complicat és “estar bé”, menys quan estàs a casa, amb els teus, i et recolzes amb els que sempre estan a prop. És una cançó en la que la part instrumental predomina per sobre de la resta i que neix amb la intenció de desprendre alegria, bon ambient i ganes de ballar. És una cançó breu que vol desprendre energia amb una sonoritat molt acurada.

13a449a3-3ac2-413c-9081-725a194beca9

El Gir (RHRN, 2018). És el segon disc d’estudi d’aquest quintet vigatà, que torna amb força per projectar una sonoritat innovadora en l’espectre del pop en català.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.