Videoclip “Bon dia Jordi” de Senyor dels LLamps

Videoclip de la cançó “Bon dia Jordi” inclosa al disc “Érem Heavies i no Cumbes” (Discmedi, 2016) de Senyor dels Llamps amb la participació especial de Roger Pera, Joan Reig, Xuriguera, Titot i Rosell).

A “Érem Heavies i no Cumbes” la banda ens expliquen un cúmul d’històries, algunes imaginàries, d’altres de certes. Records, desitjos, imaginacions, deliris i molt d’humor.

Senyor-dels-llamps_Erem-heavies-i-no-cumbes_Portada

Senyor dels llamps / Erem heavies i no cumbes

Cançó: Bon dia Jordi
Any: 2016
Discogràfica: Discmedi

Senyor dels Llamps és el resultat de tot això i ara presenta el seu primer treball Érem heavies i no cumbes (Discmedi, 2016). El títol ja és premonitori. No sabríem dir quines influències té el grup, ja que la carrera dels seus components (Oriol Iglesias, Enric Marquès, Albert Vinyés i Josep Nieto) procedeix sobretot del heavy, i donem fe que el disc és de tot menys això. Ens ofereixen una música ballable amb tocs de rumba, ska, reggae i una mica de rock.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.