“De poetes, cançonetes” de Toni Xuclà

“De poetes, cançonetes” (Picap, 2016) és un disc pensat per escoltar en família que s’ha gestat amb la intenció de sembrar la llavor de la poesia catalana als nens i nenes, quan creixin, s’adonaran que han estat cantant Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall …

Totes les cançons del disc les ha compost Toni Xuclà, un dels músics catalans que més ha popularitzat la poesia mitjançant les cançons.

Un disc amb cançons infantils fetes amb poemes originals de grans poetes catalans com són: Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill.

Les cançons del disc les han interpretat cantants molt reconeguts i amb sensibilitat per al món infantil: Gemma Humet, Pemi Fortuny, Ferran Savall, Juanjo Muñoz (Gossos), Alguer Miquel (Txarango), Éric Vergès (Els Catarres), Projecte Mut, Txell Sust i Mariona Castillo. També hi trobem noves veus de joves talents com Magalí Datzira, Oriol Padrós, Sara Terraza, Magalí Sare, XY, Mireia Zamora i Silvia Ampolla.

Toni-Xucla_de-poetes-cançonetes_Portada

De Poetes, Cançonetes

(Picap, 2016)

Toni Xuclà

 1. Dia de platja
 2. Bombolles
 3. La pluja
 4. Pa amb oli i sucre
 5. Cançó de tardor
 6. Arròs blanc
 7. El camí
 8. Cançó del Remugaire
 9. Tobogan
 10. Bona nit
 11. La Primavera
 12. Fora la por
 13. Mosques i mosquits
 14. Al Meu poble la gent compra
 15. Amunt com l’aigua
 16. El teu silenci

.

Toni Xuclà amb Pemi Fortuny – Dia de platja (Video Oficial)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.