“Com sobreviure a les xarxes socials” de Leti Rodríguez

Ara Llibres publica el llibre ‘Com sobreviure a les xarxes socials’ de Leti Rodríguez més coneguda per @Letibop a les xarxes socials.

A ‘Com sobreviure a les xarxes socials’ hi trobarem consells, recomanacions i curiositats de l’autora que viu 12 hores al dia a les xarxes. Casos d’èxit, exemples curiosos, confessions i freaksecrets.

Com-sobreviure-a-les-xarxes-socials

Les xarxes socials ens han canviat la vida. A un ritme accelerat, hem modificat els nostres hàbits, la nostra feina, la manera de relacionar-nos… Pràcticament no ens n’hem adonat, però vivim hiperconnectats des que ens despertem fins que anem a dormir. Malgrat que alguns es resisteixin al canvi, les xarxes s’han instal·lat a tots els àmbits de la nostra vida.

De la mà de la @Letibop, la social media més popular de Catalunya, coneixerem tots els trucs, els secrets i les anècdotes més sucoses de les xarxes socials. Qui són els Influencers? I els Haters? Què fa realment un Community Manager? Existeix la mort per selfie? Puc millorar la feina gràcies a les xarxes? I viatjar més econòmicament? I… quines són les millors apps per lligar?! Per moure’ns com peixos digitals per la pantalles, les confessions i els secrets de la #socialmierder @Letibop ens aclariran tots els dubtes!

Leti Rodríguez és més coneguda per @Letibop a les xarxes socials. A la seva targeta hi diu “Social media manager & digital strategist” de Moritz, encara que ella voldria que hi digués: «Fa moltes, moltes coses». Des del 2008 es dedica professionalment a la comunicació online, al màrqueting digital i al 2.0. Actualment combina la seva feina amb dos dels seus hobbies: la cervesa i la comunicació online

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.