Candela, primer EP de Tito Pontet

Tito Pontet és una banda formada per nou músics amb gustos musicals diversos que han trobat en els ritmes jamaicans (ska, reggae, rocksteady) i les cadències llatines (bolero, son, chachachá) el seu punt de confluència.

La banda alcoiana presenta el seu primer treball anomenat Candela (Mésdemil, 2017) un Ep amb sis temes propis i que a partir d’avui ja es troba disponible a les plataformes digitals

La veu d’Alba Terol serpenteja amb soltesa a través de les notes de la secció de vents, els teclats i les percussions. Ho fa en castellà (el missatge d’amor desesperat de “Candela”), valencià (l’esperit fester de la “Cúmbia de Sant Benet”; la sang calenta però dolça de “Cento el tendero”) i anglès (l’enyorança sentimental de “So blue”). D’altra banda, el grup descarrega amb potència al tema instrumental “Ska Bomb” amb la col·laboració de Javier Garcia (The Oldians) i ret homenatge al reggae melòdic (The Wailers, The Paragons, Ken Boothe, Alton Ellis, Delroy Wilson) en un divertiment final.

La presentació oficial serà el dia 24 de març a la sala 16 Toneladas de València en companyia del grup Ràdio Rude i dels DJs Bredda.

Tito-Pontet_Candela_Portada

El dia 3 de març es va estrenar el videoclip del primer single de la cançó “Candela”.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.