Si Beethoven pogués escoltar-me

Si Beethoven pogués escoltar-me és el primer llibre de Ramon Gener, una oda molt personal a allò que l’apassiona: la música.

Beethoven

Ramon Gener és un apassionat de la música. De fet, només hi ha una cosa que l’apassioni més: compartir aquesta dèria, fer-nos còmplices d’aquesta manera de viure i de sentir. Perquè, com ens explica en aquest llibre, si s’aprèn a escoltar-la, a conèixer-la, a estimar-la, la música ens pot donar les claus per entendre el valor de l’amistat, la necessitat de la imaginació o la importància de ser sempre curiós i valent.

Aquestes són algunes de les coses que la música ha ensenyat a Ramon Gener al llarg de la vida, i que comparteix amb tots nosaltres en un llibre ple d’història i anècdotes curioses, pinzellades biogràfiques, sentit de l’humor, passió i molta, moltíssima música.

Ramon Gener, llicenciat en humanitats i ciències empresarials, va iniciar la seva trajectòria musical estudiant piano al Conservatori del Liceu. Anys més tard, la soprano Victòria dels Àngels el va empènyer a iniciar estudis de cant. Com a baríton professional ha col·laborat en moltes òperes i sarsueles. Des del 2009, aquest enamorat de la música s’ha convertit en un divulgador musical de primer ordre, fa conferències i presenta, amb gran èxit, el programa de televisió Òpera en texans. Actualment també és col·laborador del programa de RAC1 Versió RAC1.

Fitxa:
 Títol: Si Beethoven pogués escoltar-me
 Autor: Ramon Genner
 Editorial: Ara Llibres
 Format: 16 x 23
 Enquadernat: Rústica amb solapes
 Pàgines: 224 pàgines

Ho pots trobar aquí:
Llibre electrònic:

En paper:

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.