“La gran onada” nou disc de Sopa de Cabra

Un dels grups més clàssics del rock català, Sopa de Cabra, presenta el seu desè treball d’estudi, “La gran onada” (Promo Arts Music), que des d’avui es podrà trobar a les botigues distribuït per Discmedi. Al llarg dels deu temes que conformen aquest nou llarga durada, el grup busca i retroba la seva essència, amb un rock més madur però també amb més experimentació amb els sons més actuals. De manera especial, La gran onada compta també amb la col·laboració de Núria Moliner (Inatana), que acompanya la veu de Gerard Quintana al sisè tema del disc, “Fronteres”.

El disc és, a més, especialment combatiu dins la trajectòria del grup: s’hi tracten temes com la llibertat -en el sentit polític però també en l’accepció més humana del terme- o el canvi climàtic i com una gran onada, potser no tan metafòrica, ens amenaça a tots. “La reivindicació d’un canvi polític, climàtic o vital és l’eix de les deu cançons d’un àlbum de rock que sona madur i renovat al mateix temps. Reconvertit en un clàssic, Sopa torna per surfejar amb la mateixa inquietud i una major experiència aquella onada que va agafar ara fa tres dècades, quan van decidir dedicar tota una vida a la música”, relata la revista Enderrock en la seva versió digital en la ressenya que fa del disc.

L’àlbum, que arriba cinc anys després del darrer disc del grup, Cercles (RGB, 2015), s’ha cogut a foc lent durant tres anys i dues etapes d’enregistrament: una primera a La Casa Murada i a Blind Records i una segona a Music Lan Estudios i Estudis Ground.

Font: Promo Arts Music

Aconsegueix el disc:


Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.