‘Contratemps’ és el primer treball del grup Relat

‘Contratemps’ (RGB Suports, 2020), és el primer treball del grup Relat. Una referència tant a la influència reggae que nodreix el grup (estil musical on es marca el contratemps), com al missatge que tenen varies de les lletres de les cançons que formen l’àlbum.

Amb una base musical sòlida influenciada pel reggae, el dub i estils jamaicans dels anys 60, Relat ha construït la seva pròpia sonoritat amb uns estils més actuals dins dels gèneres de l’electrònica i les músiques urbanes; com el dubstep, el drum&bass, o el dancehall, entre molts d’altres.

Relat han acabat d’arrodonir ‘Contratemps’ amb unes lletres i un missatge destacables, on introdueixen els seus propis relats, i que transmeten amb un disc que tant es pot assaborir a casa com a un directe elèctric, enèrgic i potent, on participar i vibrar amb ells.

Font: RGB Suports

Aconsegueix el disc:


Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.