MARAVINT presenta ‘Aquí Ara’

‘Aquí Ara’ (Segell Microscopi, 2020) és el segon treball de Maravint un disc en format EP minimalista a veu i piano, recollint la sensibilitat i subtilesa del seu primer disc, amb la idea de presentar-lo de manera més propera tal com serien acabades de crear, sense ornaments. Les cinc cançons que formen ‘Aquí Ara’ exploren cinc moments i racons diferents de l’ànima, d’aquí el nom del disc, totes elles interpretades a veu i piano.

Darrere Maravint hi trobem Joana Campo, nascuda a Barcelona l’any 1983, apassionada de la música i la literatura, ha trobat en la cançó un mitjà perfecte d’expressió. L’any 2017 publica ‘El color de l’aigua’, en format duet junt Xavi Sánchez, l’any següent va arribar a les semifinals del concurs Sona9.

Maravint – Ara Aquí

Cançons:

  1. Què somio jo
  2. El poeta
  3. Tan covards
  4. Cau!
  5. La pols i l’aire

Font: Segell Microscopi

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.