Gnaposs, presenta el seu cinquè àlbum ‘Gnaposs Groove’

‘Gnaposs Groove’ és un disc enregistrat a quartet i en directe a l’estudi La Catacumba, per l’enginyer Miguel Pino. És el seu primer disc instrumental i es tracta de la versió més funk i ballable del projecte. Eclèctic però de fàcil digestió, a la base funk s’afegeixen sons rock, blues, pop, blue-grass i fins i tot unes pinzellades d’electrònica.

La seva sortida al carrer està prevista al mes de Març del 2014. Després de 12 anys de carrera començada a Los Angeles, Califòrnia, amb quatre discos publicats i al voltant de 500 concerts, aquest guitarrista fa un gir al seu so fent un disc més cru, minimalista i directe que els anteriors.

Gnaposs ha tocat a infinitat de clubs de tota Catalunya i Espanya i a festivals tals com el de Guitarra de Barcelona, el de Jazz de Vitoria, el Black Music Festival de Girona, el Mas i Mas Festival de Barcelona, el Black Sessions de Santander, el Vi i Jazz de Vilafranca del Penedès, el de Jazz de Vic, el de Blues de Cerdanyola, el Full Moon Funk de Madrid, el de Blues de Reus, etc.

A més de tocar amb el seu projecte propi, David Muñoz “Gnaposs” és el guitarrista col·laborador habitual d’ Els Pets i The Bon Scott Band, i en el passat ha treballat amb gent com Shuarma, Llorenç Santamaría o Los Hermanos de Rocco.

Videoclip Oficial de la cançó ‘Lumbago’s Groove’ extret del disc ‘Gnaposs Groove’ (RGB Suports, 2014) de Gnaposs.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.