‘Crújelo’, primer treball discogràfic de Bemba Saoco

Bemba Saoco és un projecte que neix arran del final del grup 9Son, el passat 7 de gener, vam treure el seu primer disc anomenat Crújelo (U98 Music, 2018). Produït i enregistrat per Marc Parrot, va masteritzar-se Sterling Sound a Nova York.

Ja com a Bemba Saoco fan un gir espectacular a l’estil de música que ens tenien acostumats com a 9Son. Ara aposten fort cap a la música electrònica, amb sonoritats sud-americanes. Beat electrònic, urbà, i amb colors d’arreu que han confeccionat un disc que a més a més, ha tingut la col·laboració de Doctor Prats, La Pegatina, Aspencat, Roba Estesa, Suzanna Abellán, Gemma Humet, Vicens Martín, i un llarg etcètera.

Per aquest any el grup ja ha concertat prop de 40 concerts, entre ells hi ha la presentació del disc a ciutats com París, Londres i a poblacions del País Valencià i de les Balears.

Bemba-Saoco_Crujelo_Portada

Bemba Saoco – Extraordinaris

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.