GeneralRecordemVideoclips

‘Cel’, primer àlbum de llarga durada d’Adala

El primer àlbum de llarga durada d’Adala porta per nom ‘Cel’, igual que els treballs anteriors el publica el segell La Panchita Records.

Adala_Cel_Portada

‘Cel’ és el segon capítol de ‘Born’ EP però aquest inclou fins a 8 talls. Igual que ‘Born’, l’àlbum ha estat produit principalment per Roger ‘Bongoroll’ Villanueva (bateria) i Guillem ‘Adala’ Simó, mesclat per Gerard ‘Chalart58’ Casajús i Quim ‘King Siva’ Simó (saxo) i gravat a l’estudi barceloní La Panchita. La resta de la banda la formen Otger Ibars (teclats), Martín ‘Mato’ Anderson (guitarres) i Kike Zudaire (baix).

‘Cel’ per l’autor significa recuperar la creença, l’art i, en especial, la música que hi ha darrera dels núvols del consumisme. Adala & The Cold December proposen recuperar l’estètica del Roots Reggae del anys 70′ i 80′ on la música en sí era la primera capa, fugint de qualsevol mena de fama.

“Mr Fireman” és el primer single del disc de Adala i ha servit d’avançament del seu primer àlbum de llarga durada “Cel”. El single va acompanyat d’imatges de la producció i gravació de l’àlbum.

Adala / Mr Fireman
La Panchita Records, 2017

Ja podeu escoltar i descarregar ‘Cel’ a:
Bandcamp https://lapanchitarecords.bandcamp.com/album/adala-cel-la-panchita-records-2017

Comment here