‘Cel’, primer àlbum de llarga durada d’Adala

El primer àlbum de llarga durada d’Adala porta per nom ‘Cel’, igual que els treballs anteriors el publica el segell La Panchita Records.

Adala_Cel_Portada

‘Cel’ és el segon capítol de ‘Born’ EP però aquest inclou fins a 8 talls. Igual que ‘Born’, l’àlbum ha estat produit principalment per Roger ‘Bongoroll’ Villanueva (bateria) i Guillem ‘Adala’ Simó, mesclat per Gerard ‘Chalart58’ Casajús i Quim ‘King Siva’ Simó (saxo) i gravat a l’estudi barceloní La Panchita. La resta de la banda la formen Otger Ibars (teclats), Martín ‘Mato’ Anderson (guitarres) i Kike Zudaire (baix).

‘Cel’ per l’autor significa recuperar la creença, l’art i, en especial, la música que hi ha darrera dels núvols del consumisme. Adala & The Cold December proposen recuperar l’estètica del Roots Reggae del anys 70′ i 80′ on la música en sí era la primera capa, fugint de qualsevol mena de fama.

“Mr Fireman” és el primer single del disc de Adala i ha servit d’avançament del seu primer àlbum de llarga durada “Cel”. El single va acompanyat d’imatges de la producció i gravació de l’àlbum.

Adala / Mr Fireman
La Panchita Records, 2017

Ja podeu escoltar i descarregar ‘Cel’ a:
Bandcamp https://lapanchitarecords.bandcamp.com/album/adala-cel-la-panchita-records-2017

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.