Ca Vell “Culpes perdonades”

Ca Vell neix l’any 2010 com un projecte al voltant de les composicions musicals i lletres del figuerenc Marc Puntunet amb l’assessorament i la producció de Santos Garcia. El 2014 van publicar un treball anomenat ‘Decadents’. El passat 2016 presenten el seu darrer disc ‘Culpes perdonades’ (Microscopi, 2016), un treball amb sonoritats folk i d’arrel americana, on el grup torna a beure de la poesia.

A ‘Culpes perdonades’ hi trobem onze temes on alternen cançons i versos musicats i diverses col·laboracions d’altres artistes, lletres que cerquen la llum i redempció, però, segons el grup, encara continuen passejant-se per paisatges de melangia. El disc va ser mesclat i masteritzat als estudis Soundclub per Lluís Costa.

El disc es va presentar el 21 de gener de 2017 al Cafè Lizard de Figueres i el 4 de març al CC Barri Vell de Girona.

Ca-Vell_Culpes-Perdonades_Portada

Ca Vell / Culpes perdonades
Microscopi, 2016

 1. Estirps
 2. Diàlegs de llum
 3. Estirps
 4. El teu camí
 5. Girona
 6. N-II
 7. Tot el que pot passar
 8. Entre dos vols
 9. Trenca’m
 10. L’home del passat
 11. Col·lisió

Ca Vell – Entre dos vols

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.